Kultur AFFISCHER

UPPDATERAD 20/5 2020

Vår digitala affischpelare. Här kan ni både synas och indirekt stödja det lokala kulturlivet. Samtidigt som vi får vetskap om vad som är på gång och ser om vi kan/skall bevaka det.

Det är gratis
Vi vill få ett stort och innehållsrikt innehåll. Affischerna skall vara en del i varför man besöker BOBORG.SE
Lyckas vi/ni med det så får vi många besökare och det blir en attraktiv plats att sponsra/annonsera på.

Alla som besöker BOBORG.SE vet att kulturbevakningen sedan lång tid har blivit magrare och magrare, för att till slut, lokalt – ofta helt enkelt dö ut. Många är vi som har hoppats på en positiv förändring. Men när den aldrig kommer, så måste man själv göra något. BOBORG.SE är vårt försök.

Ni som vill synas på vår Affischpelare sänd in digitalt material. Ofta gör ni en A4’a som ni använder för utskrift (pdf) mejlar (jpg) eller lägger ut. Det sista funkar bra för oss, bara det inte är för liten text på den. Mejla gärna lite för mycket material. Lite ”handpåläggelse” kan vi bistå med.
Mejla till boborg.se@gmail.com

Vi förbehåller oss givetvis rätten att inte ta in material som inte passar hos oss.
Red.


Digital vårsalong och Skövde Streetmuseum
Under vecka 20 kommer Kulturarbetscentrum att sköta Instagramkontot Skövde City 2020 och med det som bas kommer vi att bjuda på en inblick i alla delar av verksamheten i huset – allt från barnmåleri till kroki och konstnärer i ateljéerna.

Vi kommer också att ge lite smakprov på teater och musik som annars hade tagit plats på innergården under vecka 20.  Så gå in på Skövde City 2020:s Instagramkonto och häng med när vi berättar för resten av Skövde (och världen) om vilka vi är och allt roligt som händer i huset.

Digital vårsalong
Helgen den 16-17 maj bjuder vi in till en digital vårsalong på vårt eget Instagramkonto @kulturarbetscentrum.rosahuset där hela 45 av våra medlemmar visar upp 80 konstverk. Vårsalongen kommer också att finnas på vår Facebooksida och på vår webbsida. Missa inte detta!

Skövde Streetmuseum
Kulturarbetscentrum är också en del av appen Skövde Streetmuseum (laddas ner där appar finns). Vår innergård är en station i vandringen där besökaren kan man njuta av en lite ovanligare installation med grafittimålade oljefat fyllda med oväntade blandningar av tulpaner. Oljefaten är målade av elever på Skövde konstskola. Passa gärna på att besöka innergården under denna fina period.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s