Kultur AFFISCHER

UPPDATERAD 8/4 2021

Vår digitala affischpelare. Här kan ni både synas och indirekt stödja det lokala kulturlivet. Samtidigt som vi får vetskap om vad som är på gång och ser om vi kan/skall bevaka det.

Det är gratis
Vi vill få ett stort och innehållsrikt innehåll. Affischerna skall vara en del i varför man besöker BOBORG.SE Lyckas vi/ni med det så får vi många besökare och det blir en attraktiv plats att sponsra/annonsera på.

Alla som besöker BOBORG.SE vet att kulturbevakningen sedan lång tid har blivit magrare och magrare, för att till slut, lokalt – ofta helt enkelt dö ut. Många är vi som har hoppats på en positiv förändring. Men när den aldrig kommer, så måste man själv göra något. BOBORG.SE är vårt försök.

Ni som vill synas på vår Affischpelare sänd in digitalt material. Ofta gör ni en A4’a som ni använder för utskrift (pdf) mejlar (jpg) eller lägger ut. Det sista funkar bra för oss, bara det inte är för liten text på den. Mejla gärna lite för mycket material. Lite ”handpåläggelse” kan vi bistå med. Mejla till boborg.se@gmail.com

Vi förbehåller oss givetvis rätten att inte ta in material som inte passar hos oss.
Red.


OBS! På grund av pandemin, kolla alltid om utställningen är öppen och se vad som gäller vid besök


Internationella Litografiska Symposiet i Tidaholm 2021

Symposium 2021 inställt!
Då prognoserna för coronapandemin nu gör det troligt att vi tidigast i höst kan genomföra evenemang med större deltagarantal blir vi tyvärr tvungna att ställa in sommarens Litografisymposium. Vi räknar med att återkomma med det 8:e Internationella Litografisymposiet sommaren 2022 vid ungefär samma tidpunkt som var planerad för årets symposium.
Om du redan har betalat in anmälningsavgift kommer vi att återsända den till det konto du uppgivit som avsändarkonto.Har du sänt oss bilder till utställningen kommer vi att återsända dem också.Meddela oss gärna per mail: lito@helliden.se eller tel: 073-6234486 om du redan gjort inbetalning eller sänt oss bilder.
Har du frågor så maila dem gärna till oss: lito@helliden.se


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s