Kultur AFFISCHER

UPPDATERAD 1/6 2023

Vår digitala affischpelare. Här kan ni både synas och indirekt stödja det lokala kulturlivet. Samtidigt som vi får vetskap om vad som är på gång och ser om vi kan/skall bevaka det.

Det är gratis
Vi vill få ett stort och innehållsrikt innehåll. Affischerna skall vara en del i varför man besöker BOBORG.SE Lyckas vi/ni med det så får vi många besökare och det blir en attraktiv plats att sponsra/annonsera på.

Alla som besöker BOBORG.SE vet att kulturbevakningen sedan lång tid har blivit magrare och magrare, för att till slut, lokalt – ofta helt enkelt dö ut. Många är vi som har hoppats på en positiv förändring. Men när den aldrig kommer, så måste man själv göra något. BOBORG.SE är vårt försök.

Ni som vill synas på vår Affischpelare sänd in digitalt material. Ofta gör ni en A4’a som ni använder för utskrift (pdf) mejlar (jpg) eller lägger ut. Det sista funkar bra för oss, bara det inte är för liten text på den. Mejla gärna lite för mycket material. Lite ”handpåläggelse” kan vi bistå med. Mejla till boborg.se@gmail.com

Vi förbehåller oss givetvis rätten att inte ta in material som inte passar hos oss.
Red.


9/6 – 13/8 2023

Le Latitudini dell’arte, en konstbiennal på Galleri Thomassen som utforskar vår relation till miljön och utmanar oss att agera. I utställningen presenterar 40 konstnärer från Sverige och Italien sina tolkningar av temat ”The Twilight Of The Earth”. Biennalen har tidigare ägt rum i Italien och kommer nu till Sverige för att visas under sommaren.

Vernissage: 9 Juni kl. 16 – 18
Datum: 09/06 – 13/08
Plats: Galleri Thomassen,
Adress: Götabergsgatan 32

Medverkande konstnärer: Patrik Bengtsson, Erik Berglin, Marie Dahlstrand, Samira Englund, Ann Eringstam, Daniel Götesson (Ekta), Tommy Hilding, Leslie Johnson, Erik Kihlbaum, Tove Kjellmark, Jukka Korkeila, Juri Markkula, Roger Metto, Sara Nilsson, Olle Schmidt, Lotta Söder. Martin Solymar, Gustav Sparr, Tommy Sveningsson, Hendrik Zeitler, Yuval Avital, Gianluca Capozzi, Marcela Cernadas, Manuel Felisi, Lory Ginedumont, Tea Giobbio, Fukushi Ito, Rachel Lee Hovnanian, Margherita Levo Rosenberg, Viviana Milan, Maurizio Nazzaretto, Massimiliano Pelletti, Annalisa Pisoni, Angelo Pretolani, Paola Rando, Roberto Rossini, Giovanni Ricci-Novara, Antonio Tropiano, Anne-Claire van den Elshout, Alessandro Zannier.ÖPPET: Ons–Sön 11–17  OPEN: Wed–Sun 11–17

dalslandskonstmuseum.seGalleri PS
Anette Folkedotter 29 april –14 maj
Erdmute Blach 20maj – 4 juni

Kaponjärgatan 4 – i Haga – Göteborg

Vårens utställningar hos 54

21 april 2023 – 14 maj 2023
Maja Droetto 

19 maj 2023 – 11 juni 2023
Karin Lundgren-Tallinger 


Klicka på bilden för att se hela programmet


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s