Kultur AFFISCHER

UPPDATERAD 2/5 2024

Vår digitala affischpelare. Här kan ni både synas och indirekt stödja det lokala kulturlivet. Samtidigt som vi får vetskap om vad som är på gång och ser om vi kan/skall bevaka det.

Det är gratis
Vi vill få ett stort och innehållsrikt innehåll. Affischerna skall vara en del i varför man besöker BOBORG.SE Lyckas vi/ni med det så får vi många besökare och det blir en attraktiv plats att sponsra/annonsera på.

Alla som besöker BOBORG.SE vet att kulturbevakningen sedan lång tid har blivit magrare och magrare, för att till slut, lokalt – ofta helt enkelt dö ut. Många är vi som har hoppats på en positiv förändring. Men när den aldrig kommer, så måste man själv göra något. BOBORG.SE är vårt försök.

Ni som vill synas på vår Affischpelare sänd in digitalt material. Ofta gör ni en A4’a som ni använder för utskrift (pdf) mejlar (jpg) eller lägger ut. Det sista funkar bra för oss, bara det inte är för liten text på den. Mejla gärna lite för mycket material. Lite ”handpåläggelse” kan vi bistå med. Mejla till boborg.se@gmail.com


ABSTRAKTIONENS FÖRVANDLINGAR
Thomas Elovsson
Sigfrid Billgren

Vernissage 4 maj
kl 12-16

Utställningen öppnar 4 maj och pågår t o m 25 maj 2024
Öppet tis-tors 13-17, fre-lör 12-16

Galleri Hammarén Aschebergsgatan 19

Paler Ash
Emanuel Cederqvist & Sean Gardiner
26 april till 26 maj, 2024
Vernissage 26 april kl. 17-20










Klicka på bilden för att se hela programmet våren 2024
Här finns även länkar till utställningarna








Lämna en kommentar