Don’t fall into the ditch…

Follow the right man
Följ BO BORG och läs, lär om och inte minst gläds åt konst, teater, litteratur, musik samt om människor som skapar det eller kanske bara gläds åt det, som vi ofta kallar KULTUR – vad det nu är.

Långt ner på sidan finns det en Blå knapp. ”Follow BO BORG” klicka på den och du kommer att få ett mejl var gång BO BORG har skrivit något nytt eller vi lagt in en äldre, men läsvärd text här.
Du får ett mejl om att du vill följa BO BORG. Du måste öppna och bekräfta i det, om inte så får du inte info om uppdateringar på boborg.se
Du kan alltid säga upp dig som följare om du tycker att du är fullärd om kultur.

När du har läst och kanske regerat över något, så får du gärna skriva en kommentar. Det vill han gärna, säger han – vi får se.
Första gången du har skrivit en kommentar, så kanske du får vänta på att den kommer in. Det gör vi för att slippa en massa konstig Spam. Nästa gång skall det gå mera direkt.

Red/Admin

1 kommentar

  1. Hej Bo!

    Så mycket bra du skriver!! Vet inte om du minns att du en gång skrev en fin text till min utställning hos Dag Källman i Vadstena. Men den är jag fortfarande väldigt glad och stolt över att du skrev. Ska bli kul att få ta del i ditt konsttänk igen!
    Varma hälsningar!
    Linnea

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s