Vårt stöd

Besök dem på nätet för mera information. Besök dem även analogt IRL. Ofta får du även intressant information om deras verksamhet.
Stöd dom.
De stödjer oss. Och indirekt dej, som kan läsa boborg.se, tack vare dom.
Vi har alla behov av en kvalificerad lokal kulturbevakning, som trots sin geografiska förankring stundom gör nedslag långt utanför gärdsgården. Allt för att bota sin egen nyfikenhet och hjälpa er att vara uppdaterade. Allt på förståelig svenska. Misslyckas vi med det så räknar vi med att få se det i kommentarsfälten.
Red


Där människor och idéer växer!
Vi bedriver folkbildningsverksamhet över hela Sverige. Landets äldsta studieförbund med 120 års erfarenhet av folkbildning.
NBVs verksamhet växer och når fler och fler deltagare.
BESÖK OSS på nätet
Vi hjälper dig med allt ifrån enkla visitkort till tunga böcker, butiksmaterial, magasin, förpackningar, skyltar, afffisher, foldrar, broschyrer, produktkataloger, tidskrifter, fotoböcker, vykort, vippor och kupongblock. Inget uppdrag är för stort eller för litet
kontakta oss


Här finns plats för en kortare beskrivning.
Logga till vänster eller höger
BESÖK OSS


1972 hyrde jag en lokal vid Sandtorget i Skövde. Målade väggarna vita och på hösten öppnade jag Galleri Lucifer. Och på den vägen är det fortfarande efter över 40 år.
Rune Lindström
BESÖK oss på nätet


Konstmuseet i Skövde har en unik konstsamling. I museet visas 178 verk av 75 konstnärer. 79% av verken är gjorda av konstnärer som vi tror vill definiera sig som hon, 1% som hen och 20% som han.
BESÖK oss på nätet


I vårt galleri finns vänblad att köpa och många fina tryck i medlemmarnas lådor. De fylls på löpande, så det finns alltid något nytt. Det finns också böcker om och med grafik att köpa.
BESÖK


Grafik i Västs galleri ligger på Storgatan 20 i Göteborg – bara ett stenkast från Avenyn. Här finner du tusentals grafiska blad i vårt arkiv och dessutom alltid aktuella utställningar.
Du når oss på tel. nr. 031-711 38 39 eller 0700181873
e-post: giv@ramverk.se
BESÖK oss på nätet